Proximity RFID bileklik – silikon

Silikon Proximity RFID bileklik

RFID teknolojisi her gün hayatımıza biraz daha giriyor. Artık RFID kart kullanmayanımız kalmadı. Bu teknolojinin avantalarını tam benimsemişken silikon Proximity RFID bileklik ile tanışmaya başladık. RFID teknolojisi bir çipin anten ile birleşmesi sayesinde kartlarda kullanılıyor. Toplu ulaşımdan geçiş kontrolüne, Ödeme sistemlerinden kimlik tanıtımına hayatımızın birçok yerinde zaten kullandık. aynı teknoloji RFID bileklik şekliyle çipi ve anteni silikon bilekliğin içine alarak yeni pratik kullanım alanları sağladı.

Örneğin bir spor tesisinde proximity RFID kart kullanırken tesisin yüzme havuzunu kullanırken kartı taşımaktansa RFID bileklik daha kullanışlı bir seçenek haline gelebilmekte. Ya da bir tatil köyünde silikon RFID bilekliğinizi kullanarak misafirliğiniz süresince oda kapınızı açmaktan turun alışverişinize kadar tüm alanlarda bilekliğinizi okutarak güvenli hizmet alabilirsiniz.

RFID teknolojisinin bileklik içerisine yerleştirilmesi teknik alarak bazı avantajlar sağlayabilir. bunlardan en önemlisi taşıma şeklinin artık değişmiş olmasıdır. Bir anlamda giyilebilir teknolojiye dönüşmüştür. Kullanıcıyı rahatsız etmeden hem gözle hem de elektronik tanımlamaya yardımcı olacaktır. Yine bileklilerde silikon kullanımı kullanıcıyı zararlı kimyasallara fazla maruz bırakmadan kolayca taşımasını sağlamak, kullanım kolaylığı saplamaktadır. Aynı zamanda bilekliğin yapısı kullanıcıyı korumaya yardımcı olduğu gibi içerisindeki çip ve anteni de kormaktadır. Örneğin düşme ve benzeri darbeler, bükülmeler, su ve diğer kimyasalların etkileri, güneş UV ışınları ve daha birçok fiziksel ve kimyasal etkiye karşı dayanıklı olacaktır.

RFID teknolojisi Silikon proximity RFID bileklik ile buluşunca kullanım kolaylığının yanında uzun ömür kazanır. Buda yarımın maliyetinin uzun süre kullanım dolayısıyla korunması demek olacaktır. Bir başka bakış açısıyla toplam yatırım maliyetlerini de aşağıya çekebilir. Ürünün RFID kart ile kıyaslandığında önemli sayılabilecek bir dezavantajı ise baskı ile RFID kart kadar dost değildir. Silikon bileklik üzerinde kartta olduğu kadar zengin bir baskı ve görsel çeşitliliğini sunmak imkansızdır. Buna rağmen ana silikon malzemenin çeşitli renklerde üretilebilmesi aracaki görsellik açığına az da olsa çözüm olabilir.

Silikon Proximitiy RFID bilekliğin yaygın kullanım alanları şunlardır;

  • oteller, tatil köyleri
  • eğlence tesisleri , aqua park, oyun parkları gibi
  • hastahaneler, sağlık tesisleri
  • spor salonları, saunalar, havuzlar, spa merkezleri

Sizlerde tesisiniz için temassız RFID veya Proximity çip kullanan modellerimizi deneyin. Silikon bilekliklerde geniş model ve seçenekler için yardımcı olmaya hazırız.

Dilerseniz ihtiyacınıza en uygun ürünü belirlemek ve numuneleri incelemek için bize hemen ulaşabilirsiniz. 0212 356 96 73