Plastik kart dayanıklılık

Strong&Glossy Plastik kart

Plasis Kart Ar-Ge sinin yeni başarısı; gerek akıllı gerekse klasik plastik kartlarda mucize iki özellik birleşti. Plastik kart üretim aşamasında, firmanıza özel tasarımıyla üretilmekte. 2004 ten beri gelen deneyimizle bu kartların fiziksel bir ürün olmanın ötesinde müşteriniz ile etkileştiğiniz prestijinizi yansıtan bir araç olduğunun bilincindeyiz. Yapılan tasarımın plastik karta uygulanmasında parlak ve mükemmel görünmesinin bizim ürünümüze değer katmasından çok sizin için önemli olduğunu biliyoruz.

Kartlarınız daha gösterişli

Geliştirdiğimiz özel kaplama tekniğiyle Artık ürettiğimiz tüm plastik kartlar daha parlak, daha gösterişli ve kaliteli. Aslında bu sonuçlara firmamız iki yıl kadar önce ulaşmıştı. Ancak mühendislerimiz bu özelliğin lansmanı için bir kusursuz özellik daha gerektiğinde ısrarcı oldu: Güçlü dayanıklılık. Kusursuz parlak yüzeyin uzun ve zor kullanım şartlarında bu özelliğini muhafaza edebilme yeteneği. Bu iki özellik birleştiğinde eşsiz Plasis kalitesini katlanarak ürünlerimize yani sizin ürünlerinize aktarabilme fırsatımız oldu. Bildiğiniz üzere standart plastik kartlar kullanım sahaları gereği pek çok kez çanta ya da cüzdanlarda taşırız. Yine benzer nedenlerle yıllarca amacına uygun kullanılması beklenir.

Daha dayanıklı

Bu süre zarfında çeşitli mekanik etkilere maruz kalır. Sürtünme, bükülme, ezilme, çizilme gibi. Fiziksel etkilerin yanı sıra kimyasallara da maruz kalması mümkün olabilir. Alkol(kolonya-parfüm gibi), petrol türevleri(madeni yağlar benzin-yakıt buharları gibi) ayrıca ellerimize bulaşmış olabilecek bilumum çözücü be kirleticiye maruz kalabilirler. Bu etkenler uzun süre kullanılacak plastik kart üzerinde ağır yıpratıcı etkilere sahip olabilir. Plastik kartı ilk günkü mükemmelliğiyle uzun yıllara taşımak çok zordur. Plasis Strong&glossy tekniğiyle bunu sağlamakta son derece önemli bir adım attı.

Plastik kart üretim bandımız bu muhteşem ikili tekniği tüm plastik kart ürünlerimizde an itibariyle kullanmaya başladı. Bu ikili tekniğin üretim proseslerimiz üzerinde ek bir yükü olmasına rağmen aldığımız kararla iki yıl boyunca bu maliyetleri fiyatlarımıza yansıtmama kararı aldık. Bu kararımızın temel motivasyonu mükemmel plastik kartı yapma yolculuğumuzda siz değerli müşterilerimizin katkılarıdır. Kendi üstün standartlarımızı oluşturma hedefimizde geldiğimiz noktada tüm müşterilerimize teşekkürü borç biliriz.

Dilerseniz proximity RFID teknolojisi

Plastik kart ihtiyacınız ne olursa olsun ister Temassız RFID kart, çipli kart, manyetik kart ister sadece baskı plastik kart, tüm ürünler uygulanabilir bir yöntem.

Plastik kart üretimimizde iddiamızı size kanıtlamaya hazırız. Dilerseniz size özel tasarımla birebir numunenizi ücretsiz ürettirmeyi deneyin. Ayrıntılı bilgi için bize 02123569673 numaralı telefonumuzdan ulaşabilirsiniz.